19. ledna 2015

Volte "pravou" rukou

Občanská demokratická strana v Bílině vás srdečně zve k volbám

Vážení voliči,

     přiblížil se den, kdy ne vlastní vinou budeme muset absolvovat „opravné“ volby a doufejme, že tentokráte to budou volby úspěšné. Věříme, že subjekty, které se podílely na volební blamáži, již u Vás nemají šanci. Je tedy dobré se rozhlédnout po dalších stranách a sdruženích a zrekapitulovat si, v kolikátém volebním subjektu se již objevují různí političtí turisté, kteří přebíhají ze strany do strany ve snaze konečně něco urvat. Je dobré se podívat, jaké zájmové skupiny stojí v pozadí jednotlivých subjektů a co sledují. Je dobré se zamyslet nad tím, zda stačí programovou prázdnotu nahradit populárními tvářemi z centrální politiky a rozdáváním koblížků.

     V neposlední řadě je třeba se zamyslet nad tím, zda chceme poprvé v historii našeho města přivést k „vládě“ nad městem komunisty, když navíc někteří jejich kandidáti jsou strůjci neplatných voleb. Z předčasných povolebních jednání jasně vyplynulo, že mnoho stran a sdružení je k tomuto kroku připraveno. Možná se zdá, že je toto bezpředmětná obava, ale historicky je potvrzeno, že tomu tak není. Komunisté jsou vždy dobří jen do doby, než získají většinu v centrálních zastupitelských orgánech, pak teprve nastupuje jejich zvrácená ideologie v celé své šíři.

    ODS je dnes stabilizovanou politickou stranou s jasným pravicovým programem, která jako jediná nemá v úmyslu spravovat naše město pod heslem „brát všem a dávat jen některým“. Myslíme si, že úkolem zastupitelů je dávat veřejné peníze tam kde slouží co největší skupině obyvatel, protože v principu jsou to vždy jen peníze občanů města.

   Přejeme Vám mnoho štěstí a volte prosím „PRAVOU“ rukou.

 

                                                                    Vaše ODS Bílina