28. listopadu 2014

Ústecká ODS má nové vedení

Ve čtvrtek se konal v Ústí nad Labem volební Oblastní sněm OS ODS Ústí nad Labem, který volil nové členy Oblastní rady ODS Ústí nad Labem.

Předsedou OS ODS Ústí nad Labem byl zvolen Ing. Libor Turek, Ph.D., bývalý místostarosta Městského obvodu Ústí nad Labem – město a současný zastupitel za ODS v zastupitelstvech města Ústí nad Labem a Městského obvodu Ústí nad Labem – město.

Do funkce 1. místopředsedy sněm zvolil Jiřího Drbala, dlouholetého předsedu Místního sdružení ODS Střekov. Dalším místopředsedou byl zvolen Mgr. Tomáš Rieger, zastupitel ODS v Chabařovicích.

Nová Oblastní rada má dalších dvanáct členů, kteří byli zvoleni z kandidátů nominovaných z jednotlivých místních sdružení Ústecka. Mezi členy oblastní rady jsou jak zakládající členové ODS, tak i členové noví. Nově zvolené vedení je připraveno se zaměřit především na to, aby ústecká ODS znovu získala důvěru svých voličů, kterou v posledních letech ztratila.

Ing. Libor Turek, Ph.D.

předseda oblastního sdružení