11. srpna 2015

Radim Holeček pomáhá plnit přání

Ve středu 12. srpna spolu se zakladatelkami fondu Martinou Koudelkovou a Martinou Mosthagen splní v pořadí již šesté přání, tentokrát dvanáctiletému Adamovi Moravcovi z Ústí nad Labem.

Adam je skromný dvanáctiletý kluk, který miluje fotbal a je brankářem FK Jiskra Velké Březno na Ústecku. Spolu s mladší sestřičkou nežijí v běžné rodině s mámou a tátou. Jejich drogově závislá matka se o ně není schopná starat a tak obě děti žijí spolu se svými prarodiči. Přestože příjmy rodiny jsou značně omezené, snaží se babička s dědou pro svá vnoučata dělat maximum a všemožně je podporují. Adam je sportovně nadaný a speciálně fotbal je pro něj vším. A jeho přáním je setkání s jeho fotbalovým idolem, kapitánem fotbalové Sparty Praha a českým fotbalovým reprezentantem Davidem Lafatou.

Plníme přání číslo 6:  Malý Adam z Ústí potká svůj fotbalový idol Davida Lafatu

Toto setkání se uskuteční ve středu 12. srpna na tréninkovém hřišti fotbalového klubu AC Sparta Praha (Stadion AC Sparta, M. Horákové  1066/98, Praha), kde David Lafata přivítá Adama na tréninku A-týmu. Po tréninku si pak společně prohlédnou zázemí a šatny hráčů i fotbalový stadión.

Věříme, že toto setkání bude pro Adama tím pravým splněným přáním, udělá mu velkou radost a vykouzlí úsměv ve tváři.

Informace o projektu „Plňme přání“ Nadačního fondu MA-MA Foundation najdete na webových stránkách: www.mamafoundation.cz

Mgr. Radim Holeček, poslanec PS PČR