31. března 2015

Komentář pražské ODS k nefunkčnímu portálu praha.eu

Komentář pražské ODS k nefunkčnímu portálu praha.eu.

Alexandra Udženija: Není divu, že portál praha.eu nefunguje, když není smluvně zajištěna podpora provozu od října 2014. Opakovaně apelujeme na koalici v čele s paní Krnáčovou na absenci řízení problematiky informatiky. Paní Krnáčová se zbavila odpovědnosti a informatiku předala Pirátům. Jediné výsledky jsou papírové jízdenky, nefunkční webové stránky Prahy a šmírování politiků. Primátorka Krnáčová a její koalice by si měla urychleně uvědomit, že řízení města znamená odpovědnost a akceschopnost, obojí tato koalice postrádá. Koalice se zmítá v neustálých personálních sporech a vůbec není schopna řídit Prahu. Primátorka Krnáčová papouškuje neustále dokola, že bude zřizovat vyšetřovací komise, že někomu šlape do něčeho a že potřebuje ochranku. To je tak vše, co od ní Pražané doposud slyšeli.

Filip Humplík: Paní primátorka a klub Pirátů se minulý týden podivovali, když jsme kritizovali amatérské návrhy na řešení IT infrastruktury. Osobně nejsem rád, že došlo na má slova. Jak chce paní primátorka vyřešit tak složitý problém jako Opencard,  když není schopna zajistit, aby fungoval oficiální web města? Tohle si Praha opravdu nezaslouží.