21. listopadu 2014

ODS, jako nejsilnější opoziční strana Prahy 6, gratuluje Mgr. Ondřeji Kolářovi ke zvolení starostou

ODS, jako nejsilnější opoziční strana Prahy 6 a její zastupitelský klub gratuluje Mgr. Ondřeji Kolářovi, ke zvolení starostou v nejkrásnější městské části Prahy.

Na ustavujícím zastupitelstvu položili zastupitelé ODS starostovi a kandidátům na uvolněná místa desítky konkrétních programových otázek.

S potěšením můžeme konstatovat, že současné koalice v čele se starostou Ondřejem Kolářem bude pokračovat v úspěšných projektech, které byly ODS zahájeny. Starosta Ondřej Kolář nejenom pozitivně hodnotil práci předchozí koalice, ale současně i potvrdil, že bude podporovat klíčové projekty - Břevnovskou radiálu (ul. Patočkova) v podzemní variantě, stejně tak i řešení Buštěhradské dráhy v podzemní variantě. Dále hodlá nová Rada MČ P6 podporovat chodníkový program, projekt Zelené Malovanky, Sněhové pohotovosti, podpoře kvalitního a zejm. jazykového vzdělávání aj.

Současně byly ale vyjádřeny pochybnosti nad pro ODS velmi důležitými tématy, které se za řadu let stali součástí běžného koloritu Prahy 6. Jedním z nich je možná redukce květinové výzdoby, nebo i Vánoční výzdoby v dalších letech. Současně je pak znepokojující, že dlouho trvající vyjednávání o koalici na P6 a ZHMP povede k tomu, že bude MČ min. 2 měsíce hospodařit v rozpočtovém provizoriu.

Zastupitelský klub ODS