18. července 2014

Jana Zárubu vystřídá na kandidátce ODS ředitelka základní školy Marie Pojerová

Jana Zárubu, který nedávno vystoupil z ODS a opustil druhé místo na její kandidátce do komunálních voleb, nahradí ředitelka Základní školy Hanspaulka Marie Pojerová. Občanští demokraté o tom rozhodli na svém včerejším oblastním sněmu.

Praha, 18. července 2014: Jana Zárubu, který nedávno vystoupil z ODS a opustil druhé místo na její kandidátce do komunálních voleb, nahradí ředitelka Základní školy Hanspaulka Marie Pojerová. Občanští demokraté o tom rozhodli na svém včerejším oblastním sněmu.

Od začátku jsem prosazoval, aby druhé místo uvolněné Janem Zárubou obsadila významná a lokálně dobře známá osobnost. V Marii Pojerové jsme takovou osobnost nalezli. Těší mě zároveň velká podpora, které se jí od členů ODS dostalo. Mimo jiné i touto volbou chceme ukázat, že s ODS jsou spojeni zajímaví, ve svých profesích úspěšní a uznávaní lidé,“ komentoval změnu na kandidátce její lídr Ondřej Balatka.

Zdůraznil, že občanští demokraté na Praze 6 jsou v nastávající kampani připraveni udělat vše pro úspěch a budoucnost ODS v této městské části. „V tuto chvíli dokončujeme volební program. Navážeme v něm na naše dosavadní kroky, které jsme prosadili na radnici a které přispěly k tomu, že je dnes Praha 6 jednou z nejatraktivnějších adres v Praze. Důraz budeme klást na kvalitní školství, vysokou bezpečnost, údržbu, čistotu a rozvoj veřejného prostoru, a rychlé dokončení infrastrukturních staveb a řešení dopravy,“ dodal Balatka.