24. května 2017

Usnesení klubu zastupitelů ODS při ZHMP ke stavu Městského okruhu

(www.ods.cz/region.prazsky) Klub zastupitelů ODS hlavního města Prahy: 1. Odmítá obstrukce při dostavbě Městského okruhu, které způsobuje tato neakceschopná koalice ANO, ČSSD, a Trojkoalice v čele s primátorkou Adrianou Krnáčovou. 2. Konstatuje, že Městský okruh je klíčová dopravní stavba celoměstského významu, se kterou nemá být hazardováno v zájmu zelených ideologických experimentů. 3. Bude navrhovat Zastupitelstvu hl. m. Prahy zařazení bodu „ Problematika dostavby Městského okruhu“ tak, aby Pražané dostali vysvětlení, proč někteří představitelé magistrátní koalice záměrně blokují dostavbu této klíčové dopravní stavby.

Předsedkyně klubu zastupitelů pražské ODS Alexandra Udženija říká: „Znovu se ukazuje, jak nesourodý slepenec je magistrátní koalice v čele s primátorkou Krnáčovou. Díky jejich neakceschopnosti trpí Pražané v dopravních zácpách a řešení je bohužel v nedohlednu. Vůbec nechci ani domýšlet, co by teď Pražané dělali bez tunelu Blanka a ostatní infrastruktury, která se udělala za vlády ODS.“

Nerozumím snaze Zelených. Přijít na poslední chvíli s podmínkami, které v konečném důsledku mohou odložit dostavbu vnitřního okruhu o několik let, je téměř zločinem na obyvatelích Prahy. Doprava v Praze musí být pro všechny, tedy i pro lidi, kteří jezdí autem. Argumenty Zelených se mohou zdát na první pohled líbivé, jsem ale přesvědčen, že v konečném důsledku jim jde jen o to, aby žádný vnitřní okruh nebyl. A to není v zájmu Pražanů.“ dodává předseda pražské ODS Filip Humplík.

 

 

Alexandra Udženija
předsedkyně klubu ODS při ZHMP

 

Filip Humplík

předseda pražské ODS

Štítky:
tisková zpráva