18. září 2014

Nové webová stránky ODS Plzeň město se představují

MILÍ PLZEŇANÉ,

před minulými volbami jsem vám slíbil, že Plzeň společně s vámi změníme. A náš slib jsme splnili. Plzeň je dnes jiné město, než byla před čtyřmi lety, a hlavně je jiná, než ostatní města v zemi.

Máme první nové divadlo v naší zemi od revoluce. Máme druhou nejnižší cenu tepla v zemi a odpady v našem městě od příštího roku nezdraží, ale zlevní na polovinu. Stavíme nové parky a hřiště, a tituly naši sportovci sbírají tituly na opravených stadionech.

Cíleně se zaměřujeme na projekty, které v Plzni zvyšují zaměstnanost, a podporujeme technické a jazykové vzdělávání plzeňských dětí.

Vyhráli jsme titul Evropské hlavní město kultury a upírají se na nás zraky celé Evropy. Jsme garantem toho, že rok 2015 proběhne pro město a všechny Plzeňany úspěšně. Podařilo se nám zajistit fungování klíčové městské infrastruktury na celá další desetiletí v oblasti teplárenství, zajištění kvalitní pitné vody, nakládání s odpady, zajištění zázemí pro městskou veřejnou dopravu. Postavili jsme první etapu západního okruhu města a kilometry nových cyklostezek.

Plzeň je jiná, a platí to platí i pro moji ODS. Řídíme naše město odpovědně, bez skandálů, tak abychom na něj mohli být hrdí a posouvali ho je do budoucnosti.

V Plzni se dnes již žije dobře, ale teď musíme společně udělat další krok k proměně Plzně na moderní evropské město. K tomu potřebujeme vaši pomoc.

Jestli tak jako my věříte, že Plzeň je v dobrém jiná a může být ještě lepší, přijďte 10. a 11. října k volbám a podpořte nás. Dejte velký křížek mému týmu, kandidátce ODS. Za všechny naše kandidáty vám osobně ručím.

Váš primátor,
MARTIN BAXA