3. června 2014

Česká Lípa má svého kandidáta ODS do Senátu Parlamentu ČR.

Pro podzimní senátní volby byl ve 36. volebním obvodu Česká Lípa zvolen kandidát MUDr. Karel Tejnora. Stalo se tak na Sněmu volitelů konaného 27.05.2014 v České Lípě.

Sněm volitelů je tradičním volebním mechanismem ODS pro senátní volby, setkáním, kterého se mohou automaticky účastnit s právem hlasovacím všichni členové ODS daného volebního obvodu. Do volby byl MUDr. Karel Tejnora vyslán nominací ze všech konaných místních sdružení na českolipsku, široká podpora tohoto lékaře soukromé chirurgické ambulance byla patrná i na výsledku hlasování, získal až na jeden 100%hlasů.

Senátorské křeslo bude obhajovat, senátorem byl v letech 2002-2008. Kandidát je i dlouholetým komunálním politikem, práci v českolipském zastupitelstvu by se rád věnoval i v dalším volebním období. MUDr. Karel Tejnora je důvěryhodným kandidátem, který má naši plnou podporu v předvolební kampani i v samotné volbě, o jeho podporu prosíme všechny členy a příznivce ODS.

MUDr. Miroslava Kramářová

předsedkyně místního sdružení