22. srpna 2014

Staňte se spolutvůrci volebního programu ODS ve Zlíně

ODS Zlín jako první strana ve Zlíně přináší svým příznivcům a voličům unikátní příležitost, jak se spolupodílet na volebním programu. Je to velmi jednoduché – na webových stránkách www.odsprozlin.cz nebo na Facebooku ODS Zlín – kliknete na položku VAŠE TÉMATA, vyberete si kapitolu (vize pro budoucnost, doprava, aj…) a vložíte svůj příspěvek. ODS Zlín je první stranou ve Zlíně, která s takovým projektem přišla.

 

 

 

ODS Zlín velmi zajímá názor občanů města a proto přišla s projektem zapojení všech obyvatel krajského města do tvorby volebního programu strany. Věříme, že se nám nashromáždí velký počet příspěvků z celého Zlína. Chceme se touto aplikací co nejvíce přiblížit občanům města, kteří nám mohou napsat cokoliv, co si myslí, že by mohlo být zařazeno do volebního programu ODS Zlín v podzimních komunálních volbách. Občané Zlína v různých částech města ví nejlépe, co naše město v budoucnu potřebuje, co by mohlo být opraveno nebo co je trápí. Poté vybrané příspěvky zařadíme do volebního programu ODS Zlín.

Občané, kteří budou chtít umístit svůj příspěvek na webové stránky ODS Zlín to mají velmi jednoduché. Na domovské stránce www.odsprozlin.cz kliknou na položku MOJE TÉMATA. Poté se jim zobrazí několik kapitol (vize pro budoucnost, doprava, školství, zaměstnanost, kultura, sport, aj…). Vyberete si pro Vás zajímavou kapitolu a do ní vložíte svůj příspěvek. Na Facebooku ODS Zlín (www.facebook.com/odsprozlin) kliknete na aplikaci VAŠE TÉMATA a vložíte svůj příspěvek.

Miroslav Chalánek

lídr kandidátní listiny
předseda místního sdružení
zastupitel statutárního města