15. dubna 2016

Ukliďme Česko, ukliďme Rokycany

Místní sdružení ODS Rokycany a Jan Šašek, místostarosta města Rokycany a krajský zastupitel, si Vás srdečně dovolují pozvat na dobrovolnickou úklidovou akci „Ukliďme Česko, ukliďme Rokycany“, která se uskuteční v sobotu 16. dubna 2016 se srazem v 14:00 hodin v Čapkově ulici (u mostu přes Klabavu).

„Protože nám není lhostejné prostředí města, ve kterém žijeme, rozhodli jsme se připojit k celorepublikové dobrovolnické akci „Ukliďme svět, ukliďme Česko“, jejímž cílem je uklidit nelegálně vzniklé černé skládky a nepořádek. Cílem naší úklidové akce bude uklidit koryto řeky Klabavy a její širší okolí od mostu v Pražské ulici až za tenisové kurty. Případně další blízké lokality, podle počtu účastníků,“ připojuje podrobnosti k připravované úklidové akci Jan Šašek.

Účastníci by měli být vybaveni pracovními rukavicemi a vhodnou obuví do terénu. Dostatečný počet pytlů na pochůzkový úklid i sběr objemnějšího množství odpadu bude zajištěn. Po skončení akce bude připraveno občerstvení a uspořádán táborák s opékáním špekáčků.

„Lepší než žehrat nad tím, že je někde nepořádek, je sejít se se sousedy a své město uklidit. Chcete aktivně pomoci uklidit naše město? Připojte se! Každý, kdo přiloží ruku k dílu, je šestnáctého dubna odpoledne vítán,“ doplňuje pozvání za organizátory Jan Šašek.

Bc. Jan Šašek

místopředseda místního sdružení