2. září 2014

Občanská demokratická strana bude v letošních podzimních volbách kandidovat v 56 městech a obcích Plzeňského kraje a v senátních volbách za obvod č. 9 Plzeň – město.

28. SRPNA 2014

Občanská demokratická strana bude v letošních podzimních volbách kandidovat v 56 městech a obcích Plzeňského kraje a v senátních volbách za obvod č. 9 Plzeň – město.

Občanská demokratická strana bude v letošních komunálních volbách v Plzeňském kraji kandidovat v 56 městech a obcích. O Pozici primátora se bude ucházet stávající úspěšný primátor města Plzně a středoškolský učitel Martin Baxa. Nebudou chybět ani dlouholetí starostové a místostarostové např. místostarosta MO Plzeň 4 Doubravka Zdeněk Mádr, starosta Klatov Rudolf Salvetr, starosta Sušice Petr Mottl, starosta Železné Rudy Jiří Šnebergr, Starosta Blovic Jan Poduška, starosta Zbiroha Jiří Pražský, starosta Kdyně Jan Löfflmann, místostarosta a poslanec Vladislav Vilímec, starosta HoršovskéhoTýna Josef Holeček, starosta Vejprnic Pavel Karpíšek, starostka Města Touškov Vilma Kunešová.  V mnoha městech a obcích byla provedena generační obměna a na kandidátních listinách se objeví nové a mladé tváře, jakou je např. kandidátka na starostku MO Plzeň 3 lékařka Veronika Jilichová Nová, do Zastupitelstva města Plzně náměstek primátora Pavel Šindelář, kandidát na starostu Rokycan předseda Kontrolního výboru Zastupitelstva Plzeňského kraje Jan Šašek a mnoho jiných. V senátních volbách se o přízeň voličů bude ucházet dlouholetý starosta Lumír Aschenbrenner.

Jiří Krofta

PR manažer ODS PK