7. srpna 2014

XXIII. KONCERT DUCHOVNÍ HUDBY

Oblastní sdružení ODS Rokycany ve spolupráci s Místním sdružením ODS ve Strašicích si Vás dovolují srdečně pozvat na již XXIII. KONCERT DUCHOVNÍ HUDBY, který se uskuteční v neděli 10. srpna 2014 od 14:00 hodin v kostele sv. Vavřince ve Strašicích.

XXIII. KONCERT DUCHOVNÍ HUDBY – 10. srpna 2014, 14:00, Strašice

Oblastní sdružení ODS Rokycany ve spolupráci s Místním sdružením ODS ve Strašicích si Vás dovolují srdečně pozvat na již XXIII. KONCERT DUCHOVNÍ HUDBY, který se uskuteční v neděli 10. srpna 2014 od 14:00 hodin v kostele sv. Vavřince ve Strašicích. Nad tradiční kulturní akcí ODS převzal záštitu Jan Šašek, zastupitel Plzeňského kraje a předseda Oblastního sdružení ODS Rokycany.

„Občanská demokratická strana tradiční akcí přispívá do programu strašického posvícení. Letošními účinkujícími jsou: František Svejkovský – trubka, Vladimír Roubal – varhany, Jan Verner – zpěv (bas). Na programu koncertu zazní hudba předních českých, německých i italských skladatelů (Antonín Dvořák, Vladimír Roubal, Johann Sebastian Bach, Georg Friedrich Händel, Tomaso Giovanni Albinoni, Alessandro Stradella). Vstupné je dobrovolné, těšíme se na setkání s Vámi,“ upřesňuje podrobnosti za organizátory Jan Šašek, zastupitel Plzeňského kraje a předseda Oblastního sdružení ODS Rokycany.

Bc. Jan Šašek

místopředseda místního sdružení