7. dubna 2016

Občanští demokraté na Vysočině sestaví krajskou kandidátku

Za účasti předsedy ODS Petra Fialy sestaví tuto sobotu na krajském sněmu občanští demokraté kandidátku pro říjnové krajské volby na Vysočině. Po únorovém sněmu, na kterém byl lídrem zvolen Zdeněk Geist z Jihlavy tak bude zvoleno dalších devětačtyřicet kandidátů navržených jednotlivými okresními organizacemi.

„Jsem rád, že kandidáti, kteří vzešli z nominací okresních organizací, jsou osobnostmi a zároveň i odborníky. Jména okresních jedniček Ota Benc, Jakub John, Radek Necid, Ladislav Med a Jan Procházka již dnes garantují silné čelo kandidátky, na které budou figurovat i další známé osobnosti jako jsou například poslankyně Jana Fischerová nebo senátor Miloš Vystrčil. Celkové je zřejmé, že naše kandidátka bude kvalitní a pestrá, což je velmi dobrý předpoklad pro solidní volební výsledek.“, okomentoval situaci před sněmem vysočinských občanských demokratů lídr krajské kandidátky Zdeněk Geist.

„V krajském zastupitelstvu máme za sebou nelehké období. Zastupitelé ODS byli a vlastně ještě pořád jsou jedinou skutečně aktivní opozicí socialisticko-komunistické vládě. Mám velmi dobrý pocit z toho, že o kandidaturu do krajského zastupitelstva pod značkou ODS byl zájem nejen mezi členy ODS, nýbrž i mezi našimi podporovateli - nestraníky. Věřím, že to bude pozitivní zpráva i pro vysočinské voliče.“, dodal krajský předseda ODS na Vysočině a senátor Miloš Vystrčil.

Krajské zastupitelstvo má 45 členů. Volební období je čtyřleté a krajské volby se budou konat letos v říjnu. Regionální sněm, který za účasti předsedy ODS Petra Fialy sestaví kandidátku ODS pro krajské volby na Vysočině, bude v sobotu 9. 4. 2016 od 10 hodin v hotelu Tři Věžičky ve Stříteži u Jihlavy (Petr Fiala bude z jednání odjíždět cca v 11:45). Tisková konference se bude konat po skončení sněmu od 13:30 hodin.

Bližší informace poskytne:

RNDr. Miloš Vystrčil
předseda RS ODS Vysočina
+420 606 767 544
milos@vystrcil.cz