1. června 2015

26. KONGRES ODS

Vážené dámy, vážení pánové, milí členové ODS, 30.5.2015 se v pražském Karlíně uskutečnil 26. kongres ODS. Dovolujeme si Vám poslat souhrn nejzajímavějších vystoupení, která jsou uveřejněna na kongresovém webu ODS.

Pokud jste v sobotu neměli čas sledovat dění kongresu živě na našich stránkách, nenechte si ujít úvodní projev předsedy ODS Petra Fialy. Podívejte se i na zahajovací video ODS jsme my, s jehož vznikem jste nám pomáhali Vy všichni. Děkujeme za všechny zaslané fotografie, pomohli jste nám vytvořit velmi zajímavý kongresový spot.

Hlavní část kongresu se věnovala programovým prioritám. Ty byly rozděleny do čtyř bloků: Poctivá práce místo sociálních dávek,  Svobodné podnikání a nízké daně, Více svobody místo neustálých kontrolSebevědomá země s vlastním názorem.

Pro delegáty i veřejnost jsme si přichystali malé překvapení - představili jsme zbrusu nové logo ODS. Předseda Petr Fiala změnu loga komentoval slovy: Jako správná konzervativní strana se měníme evolucí, ne revolucí. Proto jsme přistoupili i k mírnému redesignu našeho loga. Konzervativci mohou být spokojeni — pták byl zachován. Jen dostal modernější podobu a neletí doleva, ale vzhůru.  

Fotogalerii z průběhu celého kongresu naleznete zde.