7. října 2014

ODS Neratovice

Co vám nabízíme, pokud nám opět dáte svou důvěru v podobě svého hlasu při volbách do zastupitelstva?

Chceme pokračovat v dosavadní práci na zkvalitňování životního prostředí v Neratovicích, pokračovat v rekonstrukcích ulic, výstavbě nových ulic, opravách stávajícího městského majetku a dobudování chybějící infrastruktury.

V případě dostatečné síly v zastupitelstvu budeme prosazovat důsledné naplňování strategického plánu města Neratovice, který byl vypracován pod vedením místostarosty Ing. Tomáše Hrodka za účasti mnoha odborníků a dobrovolníků z řad občanů města, byl konzultován a připomínkován veřejností a v nedávné době byl schválen drtivou většinou zastupitelů města Neratovice napříč politickým spektrem, což svědčí o jeho kvalitě a nadstranickosti.

Strategický plán města si můžete prohlédnout na následujícím odkazu:http://neratovice.cz/strategicky-plan-rozvoje-mesta-neratovice/d-406262/p1=33198