18. února 2014

V Holešově nezahálíme ......

Jako starosta i občan vnímám velmi pozitivně investiční akce, které jsme realizovali v uplynulém roce. Otevřeli jsme jihovýchodní obchvat Holešova, který částečně uvolnil dopravu uvnitř města, vybudovali jsme novou  kanalizační síť Tučapy – Količín včetně místních komunikací. Zvládli jsme také první etapu rekonstrukce centra pro seniory a stavební ruch se nezastavil ani na zámku. Rekonstrukcí prošla další část zámeckého nádvoří včetně vnitřní fasády a střechy.

Revitalizace se dočkalo také část sídliště U Letiště, investovali jsme rovněž do zateplení a výměny oken u sportovní haly a části 1. ZŠ. Celková výše těchto investic dosáhla téměř300 mil. korun.

Pro tento rok je plánováno dokončení rekonstrukce centra pro seniory, nového povrchu se dočká několik místních ulic včetně vybudování nových chodníků, zásadní rekonstrukcí projde také koupaliště a krytý bazén. Novou podobu získá bývalá střední škola v ulici Pivovarská – zde bude v budoucnu zřízeno detašované pracoviště centra pro seniory, částečně bude sloužit i sportovním účelům.

Revitalizace proběhne také v zámecké zahradě, počítáme s vybudováním chodníků a mobiliáře. 

Věřím, že všechny zmíněné investiční akce po svém dokončení zpříjemní život místním obyvatelům i návštěvníkům města.

 

 

                                                                                                        

 

                                                                                              

Pavel Svoboda

člen místní rady
starosta
člen vedení poslaneckého klubu PČR