14. března 2016

Dejte svůj hlas Ženě zlínského regionu paní Daniele Hebnarové, kandidátce na senátorku z Kroměříže

Celonárodní soutěž ŽENA REGIONU je určena všem ženám, které dosahují jedinečných výsledků nejen ve své profesi, ale aktivně se podílejí i na veřejném životě, tvoří hodnoty, pomáhají nemocným, dětem či zvířatům, přispívají ke zlepšení a rozvoji svého regionu a ještě při tom zvládají péči o rodinu. Nejedná se přitom jen o veřejně známé a úspěšné osobnosti, ale především o obyčejné ženy, o jejichž smysluplných a nezištných aktivitách nemá veřejnost ani média většinou ani tušení.

V letošním roce byla na Ženu zlínského regionu nominována také naše kandidátka na senátorku z Kroměříže paní Daniela Hebnarová. Zasluhuje si Váš hlas, zasluhuje si být zvolena Ženou regionu nejen svojí veřejnou prací, ale také vstřícností a šarmem, se kterými zvládá každodenní životní výzvy.

Hlasujte zde nyní až do 28. března 2016

Profese: ředitelka Domu kultury v Kroměříži

Daniela Hebnarová je asi nejsnáze popsatelná jako regionální patriot a člověk, který pro svoje město a kraj rád věnuje energii, nápady a nadšení pro jejich realizaci. Její bohaté zkušenosti z funkce starostky města Kroměříže ( 2010 - 2014) jsou nyní velmi užitečné. Ve své současné profesní dráze ředitelky Domu kultury se snaží podpořit regionální kulturu, folklórní tradice, snaží se najít prostor pro spolupráci s místními spolky a neziskovými organizacemi a podporuje akce a aktivity s kulturním či vzdělávacím zařízením. V komunálních volbách na podzim roku 2014 získala největší počet preferenčních hlasů, celkově se její strana umístila na druhém místě, povolební dohody však neumožnily její návrat na radnici, což řada občanů města Kroměříže i dnes cítí jako chybu. Radnici nyní chybí její ženský esprit, vždy se snažila chovat jako svědomitý správce věcí veřejných, angažovala se a dále je aktivní v mnoha tématech spojených s městem (jako opoziční zastupitelka v Kroměříži) a celým Zlínským krajem jako krajská zastupitelka.