Ing. Jiří Chval

člen oblastní rady
člen místní rady

Ruská 155/3
353 01  Mariánské Lázně

Životopis

Jiří Chval žije od svého narození v roce 1961 v Mariánských Lázních. Vystudoval gymnázium v Chebu a po základní vojenské službě pracoval v Československé státní bance v Tachově, na pozici směnárníka. Od r. 1992 do r. 2002 v rámci podnikání provozoval v Mariánských Lázních společně s partnery ubytovací zařízení s restaurací a kavárnou, obchod se suvenýry a tabákovými výrobky a galerii. V období 2002 - 2010 působil jako místostarosta města Mariánské Lázně a od r. 2010 do 2014 jako manažer rozvoje. V letech 2015 až 2019 pracoval na pozici ekonomického a provozně technického náměstka v Léčebných lázních Lázně Kynžvart. V současné době pracuje na pozici vedoucího ekonomického úseku v Integrované střední škole v Chebu. Od r. 2002 doposud je nepřetržitě členem zastupitelstva města.

Jiří Chval je ženatý a má dceru Karolínu. která absolvovala plzeňskou konzervatoř a v současné pracuje v soukromé firmě v Plzni.

Jiří Chval je doposud stále aktivním hudebníkem a fotografem, jeho hlavními zájmy ve volném čase jsou cyklistika, lyžování, pétanque a hlavně cestování. Má rád divadlo a je prezidentem dýmkařského klubu v Mariánských Lázních.