Ing. Svatava Huťková

členka místního sdružení

Životopis

Narodila jsem se v Ostravě v roce 1971, jsem vdaná a mám dvě děti. Vystudovala jsem VŠB – ekonomickou fakultu obor marketing a obchod.  Bydlím a žiju v Ostravě.

15 let jsem pracovala v bankovním sektoru, poté se stala  OSVČ a mým oborem jsou služby pro motoristy. Provozuji již 10 let  jediné velké ostravské tržiště pro motoristy – autoburzu Ostrava.

Členem ODS Ostrava – Jih  jsem od roku 2006.  Mám za sebou dvě volební období, kdy jsem působila v zastupitelstvu obvodu Ostrava – Jih a také v různých komisích. Donedávna jsem byla předsedkyní ekonomické komise, ale byla jsem odvolána současným vedením radnice.

Moravskoslezský kraj nabízí opravdu spoustu možností, ale ne každý je na svůj kraj hrdý.  Vadí mi, že jsme kraj, kde bydlí spousta lidí s negativními názory. Neumíme v lidech tento postoj alespoň částečně vyvrátit, možná je to nedostatečnou komunikací kraje s jejími obyvateli.  Myslím si, že máme nad čím pracovat a vyzdvihovat věci , na které můžeme být jako obyvatelé Moravskoslezského kraje hrdí.