28. srpna 2013

ODS spouští Flickr a Pinterest

Občanští demokraté spouštějí svoje prezentace na sociálních sítích Flickr a Pinterest. Na Flickru už ODS nabízí bezmála tři stovky fotografií ze života občanských demokratů, Pinterest pak přináší infografiky ODS a také vizuály starších volebních kampaní. ODS je zároveň už několik let aktivní na Facebooku, na Twitteru, na Google+ a na YouTube.

„ODS dlouhodobě vyniká ve využívání sociálních sítí, proto jsme se rozhodli přidat i na Flickr a na Pinterest,“ vysvětluje Martin Kuba, úřadující předseda Občanské demokratické strany. Kuba zároveň zmínil, že například na Facebooku přibývají v posledních dnech občanským demokratům desítky nových fanoušků denně.

Fotografie na Flickru jsou uložené ve vysokém rozlišení, a tedy vhodné i pro tisk v malé velikosti. Novináři nebo další zájemci je mohou se svolením ODS použít, stačí napsat e-mail s informací, kde je chtějí využít. Díky zapojení Flickru a Pinterestu také ODS drobně upravila svoji homepage, ze které teď vedou přímé odkazy na sociální sítě, které ODS využívá.

V současné době mají občanští demokraté 28 500 fanoušků na Facebooku, 900 odběratelů na YouTube a necelé 2 000 followerů na Twitteru. Aplikaci ODS pro Android nebo iOS si stáhlo už několik stovek lidí.

Sociální sítě ODS

Štítky: