18. února 2013

Petr Nečas navštívil střední Čechy

Premiér a předseda ODS Petr Nečas navštívil v pondělí středočeský Nymburk. Pozvánku na odpolední setkání s Petrem Nečasem využily bezmála dvě stovky členů strany. Společná debata se pak protáhla na víc než dvě hodiny.

"ODS musí generovat důvěryhodné politiky na všech úrovních, od té komunální, až po tu celostátní, protože právě důvěryhodní lidé, kteří za sebou mají kvalitní práci pro občany, jsou základem úspěšné politiky,“ pokračoval Petr Nečas.

„ODS potřebuje oslovit nové voliče, hlavně musíme být hledat způsoby, jak oslovit mladé lidi. Poslední volby totiž jasně prokázaly, že nám na pravici roste konkurence, se kterou se musíme umět vyrovnat,“ uvedl Petr Bendl, předseda středočeského regionálního sdružení.

Dotazy z řad členů se týkaly především vnitřního fungování ODS, vedle nich padaly otázky k evropské politice, možností využití peněz z evropských fondů pro infrastrukturní projekty v obcích, kritiky nefunkčního zákona o zadávání veřejných zakázek nebo vládnutí s koaličními partnery.

Setkání se členy ODS předcházelo jednání se starosty a s podnikateli z oblasti. Už odpoledne předtím Petr Nečas a Petr Bendl společně navštívili nymburský pivovar. Spolu s Petrem Nečasem a Petrem Bendlem se setkání zúčastnil také Hynek Fajmon, předseda oblasti Nymburk.

Štítky:
tisková zpráva