29. listopadu 2012

Neformální setkání členů na Tvrzi

V úterý 27/11 2012 se členové Oblastního sdružení ODS Ústí nad Orlicí sešli na neformálním setkání v prostorách hotelu Tvrz Orlice v Letohradě, kde v příjemné atmosféře neoficielně probrali výsledky voleb, Kongres i další plány Oblasti.

 

„Podobné neformální setkání jsme udělali poprvé, šlo nám o to, abychom se nepotkávali stále jen formálně, oficielně na jednáních, ale abychom se měli větší možnost poznat i jinak. A jelikož od Kongresu, který se konal počátkem listopadu jsme společné jednání neměli – a povídat bylo rozhodně o čem, rozhodli jsme se pro tento termín,“ říká k setkání místopředseda oblastního i krajského sdružení ODS Josef Kopecký.

Vedle povídání o vývoji v ODS se však členové bavili i o zcela nepolitických věcech. „Politik, který se tím navíc neživí, což je nás naprostá většina, je přece na prvním místě člověk. Ačkoli se mi někdy zdá, že si veřejnost myslí něco jiného. V našem oblastním sdružení jsou zastoupeny nejrůznější profese, vedle sebe u jednoho stolu tak seděli například personalista, učitel, účetní, logistik, student, starosta, důchodce, elektrikář,… Jsem rád, že se navíc sjeli zástupci skutečně ze širokého okolí, od Králík a Červené Vody po Vysoké Mýto. Mám pocit, že toto setkání mělo smysl a že určitě nebude poslední,“ dodal Kopecký.Josef

Mgr. Josef Kopecký

předseda místního sdružení
místopředseda oblastního sdružení
místopředseda regionálního sdružení
zastupitel