5. listopadu 2017

Petr Fiala získal na Vysočině 1. nominaci na předsedu

(www.odsvysocina.cz) Občanští demokraté na Vysočině si na sobotním sněmu zvolili nové vedení. Předsedou RS ODS Vysočina byl zvolen senátor Miloš Vystrčil, který také získal nominaci na místopředsedu ODS.

„Vyjádřené důvěry si velmi vážím. V následujícím roce bychom se měli snažit zúročit výsledky ve volbách do Poslanecké sněmovny na Vysočině i v komunálních a senátních volbách. Také mě těší, že náš sněm jednoznačně podpořil Petra Fialu, když ho na předsedu ODS nominovala naprostá většina přítomných delegátů,“ říká staronový předseda občanských demokratů na Vysočině Miloš Vystrčil.

„Podporuji Miloše Vystrčila do funkce místopředsedy ODS. Jsem přesvědčena, že v této roli obstál a i díky němu bude ODS i nadále posilovat,“ vyjádřila podporu Miroslava Němcová.

„Sama jsem připravena pokračovat v práci v Poslanecké sněmovně a zúročit své již téměř 20leté zkušenosti ve vysoké politice. Nečeká nás jednoduché období. Sestavení vlády a prezidentské volby budou náplní následujících měsíců. Zanedlouho si připomeneme 17. listopad a s tímto výročím se pojí obrovské úsilí, které bylo vynaloženo ke znovuobnovení demokracie a svobody v naší zemi. Toto výročí nás zavazuje pracovat tak, aby se i naše děti a vnuci mohli těšit z prosperující a demokraticky řízené společnosti,“ zdůraznila nově zvolená poslankyně.

Nově zvoleným členem RR ODS Vysočina byl zvolen předseda jihlavských občanských demokratů Vítězslav Schrek.

„Těší mě samozřejmě většinová podpora regionu navržených kandidátů do celostátního vedení ODS, radost mám pak především z úspěšné nominace bývalého primátora města Jihlavy Jaroslava Vymazal do Výkonné rady ODS,“ říká jihlavský zastupitel Vítězslav Schrek.

Nově zvolená Regionální rada ODS Vysočina:

 

předseda:                  
Miloš Vystrčil

místopředsedové:    
Martina Bártová
Ota Benc
Jan Mokříš
Jan Podhráský

členové Regionální rady:
Tomáš Kadlec
Karel Kratochvíl
Vítězslav Schrek
Miroslav Skalník
Miloš Šťastný

Návrhy do vedení ODS

předseda ODS:
Petr Fiala
místopředseda ODS:
Miloš Vystrčil
člen Výkonné rady:
Jaroslav Vymazal

Štítky:
tisková zpráva